Προφίλ

logo transΗ Δραστηριότητα της οικογένειας Γαλιατσάτου με την τυροκομία ξεκινά εδώ και 3 γενιές.

Από το 1942 τα έξι από τα έντεκα παιδιά της κτηνοτροφικής οικογένειας ξεκινούν να τυροκομούν με το δικό τους γάλα στην περιοχή Λυκιαρδοπουλάτα του Αργοστολίου  ( σημερινή περιοχή ΚΤΕΛ) .

Παράγουν την παραδοσιακή φέτα Κεφαλονιάς όπως ήξεραν από τον πατέρα τους και τους παππούδες τους .

Το 1957 γίνεται το πρώτο εργαστήριο παραδοσιακού γιαουρτιού , συνεχίζουν την παραδοσιακή φέτα καθώς και κεφαλοτύρι , πλέον από τα έξι αδέλφια συνεχίζουν ο Γιάννης και ο Σπύρος .  

Το 1981 η επιχείρηση περνά στα χέρια του Σπύρου , που την εκσυγχρονίζει παντρεύοντας  την παράδοση του νησιού αλλά και τη βοήθεια που του προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία .

Από το 2000  την επιχείρηση ανέλαβαν τα  παιδιά του Σπύρου . Ο Νίκος και ο Ηλίας προχωρούν σε νέο εκσυγχρονισμό,  ξεκινά η τυποποίηση προϊόντων , η γκάμα  πολλαπλασιάζετε . Βαρελίσιο τυρί (φέτα ) , παραδοσιακό γιαούρτι πρόβειο , Γιαούρτι 2% , κεφαλοτύρι , τυποποιημένο ρυζόγαλο, βούτυρο, Μυζήθρα  και πολλά άλλα .
Η αγορά νέου μηχανολογικού εξοπλισμού  βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα .

Ο συνεχής ποιοτικός έλεγχος, η τήρηση των κανόνων υγιεινής, η άριστη τεχνογνωσία και ο σύγχρονος εξοπλισμός (πιστοποιήσεις με διεθνή πρότυπα ποιότητας, όπως HACCP, ), τα 70 και πλέον χρόνια ενασχόλησης με την παραδοσιακή τυροκομία ,  εγγυώνται την καλή πορεία της επιχείρησης. 

Τα προϊόντα της ΤΥΡΟΚΟΜΙΑΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ προωθούνται σχεδόν σε όλη την Ελλάδα

Τα κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων παραγωγής της είναι η εξαιρετική ποιότητα, η προσεγμένη συσκευασία τους και οι προσιτές τιμές αυτών.

Κάθε κεφαλονίτης είναι εξαιρετικά αυστηρός όσον αφορά την επιλογή της φέτας, του κεφαλοτυριού και των λοιπών ομοειδών τυριών. Για τούτο το λόγο καθίσταται ένα ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό καταναλωτικό κοινό, που δεν αρκείται στα κατώτερης ποιότητας παρασκευάσματα, αλλά κρίνει και διαλέγει με αυστηρά κριτήρια.

Τα προιόντα της ΤΥΡΟΚΟΜΙΑΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ έχουν κερδίσει το καταναλωτικό κοινό της Κεφαλονιάς, μοναδικός στόχος πλέον το άνοιγμα νέων αγορών με προσήλωση στην παραδοσιακή κεφαλλονίτικη τέχνη της τυροκομίας .

Η εταιρεία προωθεί τα προϊόντα της από το δικό της πρατήριο στο Αργοστόλι ( περιοχή κτελ)  ,επίσης  συνεργάζεται και με εγχώριες αλυσίδες Σ/Μ.