ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

Όλοι μιλούν για τα οφέλη του κατσικίσιου γάλακτος ως συστατικού απαραίτητου για την καθημερινή διατροφή.

Το κατσικίσιο γάλα είναι πιο εύπεπτο από το αγελαδινό και περιέχει λιγότερη λακτόζη. Επιπλέον, έχει χαμηλότερη περιεκτικότητα σε αλλεργιογόνες πρωτεΐνες. Είναι πλούσιο σε ασβέστιο και λιπαρά οξέα που μειώνουν την ποσότητα χοληστερόλης.

Όλα τα παραπάνω είναι καλοί λόγοι για να δοκιμάσετε το κατσικίσιο γιαούρτι Γαλιατσάτου, που παράγεται σύμφωνα με μια παραδοσιακή συνταγή με νωπό κατσικίσιο γάλα από τοπικούς παραγωγούς και είναι εξαιρετικά γευστικό. Συνδυάστε το με φρούτα, καρύδια ή μέλι ή απολαύστε το σκέτο, όλες τις ώρες της ημέρας!