a

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

t

ΟΤΑΝ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Στόχος μας είναι να συνδυάσουμε τις γνώσεις και την εμπειρία από γενιές με νέες τεχνολογίες και ιδέες, προκειμένου να αυξήσουμε συνεχώς την ποιότητα των προϊόντων μας.

60 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

Η Δραστηριότητα της οικογένειας Γαλιατσάτου με την τυροκομία ξεκινά εδώ και 3 γενιές.

Από το 1942 τα έξι από τα έντεκα παιδιά της κτηνοτροφικής οικογένειας ξεκινούν να τυροκομούν με το δικό τους γάλα στην περιοχή Λυκιαρδοπουλάτα του Αργοστολίου ( σημερινή περιοχή ΚΤΕΛ) .

Παράγουν την παραδοσιακή φέτα Κεφαλονιάς όπως ήξεραν από τον πατέρα τους και τους παππούδες τους .

Το 1957 γίνεται το πρώτο εργαστήριο παραδοσιακού γιαουρτιού , συνεχίζουν την παραδοσιακή φέτα καθώς και κεφαλοτύρι , πλέον από τα έξι αδέλφια συνεχίζουν ο Γιάννης και ο Σπύρος .

Το 1981 η επιχείρηση περνά στα χέρια του Σπύρου , που την εκσυγχρονίζει παντρεύοντας την παράδοση του νησιού αλλά και τη βοήθεια που του προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία .

Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ

Από το 2000 την επιχείρηση ανέλαβαν τα παιδιά του Σπύρου. Ο Νίκος και ο Ηλίας προχωρούν σε νέο εκσυγχρονισμό, ξεκινά η τυποποίηση προϊόντων , η γκάμα πολλαπλασιάζετε . Βαρελίσιο τυρί (φέτα ) , παραδοσιακό γιαούρτι πρόβειο , Γιαούρτι 2% , κεφαλοτύρι , τυποποιημένο ρυζόγαλο, βούτυρο, Μυζήθρα και πολλά άλλα.

Η αγορά νέου μηχανολογικού εξοπλισμού βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα .

Τα προιόντα της ΤΥΡΟΚΟΜΙΑΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ έχουν κερδίσει το καταναλωτικό κοινό της Κεφαλονιάς, μοναδικός στόχος πλέον το άνοιγμα νέων αγορών με προσήλωση στην παραδοσιακή κεφαλλονίτικη τέχνη της τυροκομίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
BADGE-ISO

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Τα κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων παραγωγής της είναι η εξαιρετική ποιότητα, η προσεγμένη συσκευασία τους και οι προσιτές τιμές αυτών.

Ο συνεχής ποιοτικός έλεγχος, η τήρηση των κανόνων υγιεινής, η άριστη τεχνογνωσία και ο σύγχρονος εξοπλισμός (πιστοποιήσεις με διεθνή πρότυπα ποιότητας, όπως HACCP, ), τα 70 και πλέον χρόνια ενασχόλησης με την παραδοσιακή τυροκομία ,  εγγυώνται την καλή πορεία της επιχείρησης.

BADGE-HACCP
a

 ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΜΑΣ

Κάθε κεφαλονίτης είναι εξαιρετικά αυστηρός όσον αφορά την επιλογή της φέτας, του κεφαλοτυριού και των λοιπών ομοειδών τυριών. Για τούτο το λόγο καθίσταται ένα ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό καταναλωτικό κοινό, που δεν αρκείται στα κατώτερης ποιότητας παρασκευάσματα, αλλά κρίνει και διαλέγει με αυστηρά κριτήρια.