Από το 2000 την επιχείρηση ανέλαβαν τα παιδιά του Σπύρου. Ο Νίκος και ο Ηλίας προχωρούν σε νέο εκσυγχρονισμό, ξεκινά η τυποποίηση προϊόντων , η γκάμα πολλαπλασιάζετε . Βαρελίσιο τυρί (φέτα ) , παραδοσιακό γιαούρτι πρόβειο , Γιαούρτι 2% , κεφαλοτύρι , τυποποιημένο ρυζόγαλο, βούτυρο, Μυζήθρα και πολλά άλλα.
Η αγορά νέου μηχανολογικού εξοπλισμού βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα .
Τα προιόντα της ΤΥΡΟΚΟΜΙΑΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ έχουν κερδίσει το καταναλωτικό κοινό της Κεφαλονιάς, μοναδικός στόχος πλέον το άνοιγμα νέων αγορών με προσήλωση στην παραδοσιακή κεφαλλονίτικη τέχνη της τυροκομίας.